Кухар
В ДНЗ «Кодимське ПТАУ» ведеться навчання учнів за професією "Кухар ", на базі базової освіти. Для якісної підготовки фахівців за даною професією обладнано кабінети: "Технології приготування їжі", "Устаткування підприємств харчування", "Організації обслуговування, гігієни, санітарії та фізіології харчування", лабораторії: "Кухня-лабораторія з дегустаційною залою", "Інформаційних технологій". Наш час потребує людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Необхідно заохочувати учнів, щоб вони могли брати активну участь у підприємницькій діяльності.
Виробниче навчання в їдальні училища
Ось чому необхідні пошук і підтримка учнівської молоді, чиї особисті переконання спрямовані на активну участь у виробництві, молоді, яка має організаторські здібності, усвідомлює себе потенціальним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради задоволення потреб споживачів.
Лабораторно - практичне заняття
Одним із дієвих способів підвищення якості навчально-виробничого процесу є використання можливостей сучасних інформаційних технологій. Весь творчий потенціал викладачів та майстрів виробничого навчання за даною професією направлений на роботу над проектом:
- впровадження нових технологій у навчання по спеціальності кухар-кондитер;
- впровадження нових технологій у виготовленні кондитерських виробів.
Мета і завдання проекту:
- удосконалення професійних знань, умінь і навичок;
- розкриття нових можливостей для вирішення професійних завдань;
- створення умов для професійного розвитку здібних та обдарованих дітей саморозвитку дітей через різні види діяльності;
- уміння самостійно здобувати необхідні знання звертаючись до наукової і професійної літератури.
Учні в їдальні училища
Державна підсумкова атестація
Роботи учнів