П`ятниця, 26.04.2024, 07:50
Кухар В ДНЗ «Кодимське ПТАУ» ведеться навчання учнів за професією "Кухар ", на базі базової освіти. Для якісної підготовки фахівців за даною професією обладнано кабінети: "Технології приготування їжі", "Устаткування підприємств харчування", "Організації обслуговування, гігієни, санітарії та фізіології харчування", лабораторії: "Кухня-лабораторія з дегустаційною залою", "Інформаційних технологій". Наш час потребує людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Необхідно заохочувати учнів, щоб вони могли брати активну участь у підприємницькій діяльності. Виробниче навчання в їдальні училища Ось чому необхідні пошук і підтримка учнівської молоді, чиї особисті переконання спрямовані на активну участь у виробництві, молоді, яка має організаторські здібності, усвідомлює себе потенціальним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради задоволення потреб споживачів. Лабораторно - практичне заняття Одним із дієвих способів підвищення якості навчально-виробничого процесу є використання можливостей сучасних інформаційних технологій. Весь творчий потенціал викладачів та майстрів виробничого навчання за даною професією направлений на роботу над проектом: - удосконалення професійних знань, умінь і навичок; - розкриття нових можливостей для вирішення професійних завдань; - створення умов для професійного розвитку здібних та обдарованих дітей саморозвитку дітей через різні види діяльності; - уміння самостійно здобувати необхідні знання звертаючись до наукової і професійної літератури. Учні в їдальні училища Державна підсумкова атестація Роботи учнів
|
Меню сайтуПошукДрузі сайтуСтатистикаОнлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |